Brug for hjælp til markedsføring?
Kontakt Thorsen Marketing i dag

Hjemmeside  

Over 80% af alle kunder leder på nettet efter det, som de søger, og en hjemmeside for din virksomhed er derfor et "must" idag. Men det nytter ikke noget at have en hjemmeside, som ikke bliver opdateret jævnligt - eller som bare er rigtig flot, men ikke spor informativ for dem, der skal bruge den. Jeg sørger for, at jeres hjemmeside bliver et solidt grundlag for jeres ansigt udadtil, så den fremstår overskuelig med både læse- og brugervenligt indhold. 

Det er vigtigt, at jeres hjemmeside giver en ordentlig præsentation af jeres produkter og jeres virksomhed som helhed, og derfor får I en hjemmeside, som er skræddersyet til netop jeres behov. Jeg hjælper med ideudvikling, opsætning, tekstskrivning, billeder og meget mere - alt sammen selvfølgelig med løbende accept fra jer, så I får den hjemmeside, som I bedst kunne tænke jer. 

Skal I have en ny hjemmeside, arbejder jeg i CMS-systemet Joomla, der kan give jer en unik og brugervenlig hjemmeside. Når hjemmesiden er publiceret, er det op til jer, hvordan I ønsker det videre samarbejde. Ønsker I selv at stå for opdatering af hjemmesiden? Eller ønsker I at skubbe ansvaret videre til mig, så I blot skal sende en mail eller give mig en opringning, hvor efter hjemmesiden er opdateret? 

Jeg kan tilbyde følgende:

  • Et flot design, som stemmer overens med jeres profil
  • Udvikling i CMS-system, så I selv har mulighed for videreudvikling
  • Sparring på struktur og indhold
  • Tekstarbejde, fotografering og grafiske elementer - alt sammen udført af mig
  • Løbende samarbejde omkring en løsning, som passer jer

Kontakt mig venligst for en pris på udvikling af netop jeres hjemmeside, da prisen afhænger af, hvor meget tekst, billeder og grafik skal jeg levere.

 

Kunder:

Rønnede Kro Marine Technic Frisør Sanne
Kennel Arijel Kennel Stoksbjerg Bakkegårdens Juletræer
Lenah.dk Vægmalerier Energiingeniørerne Boligingeniørerne
Selvindsigt.com Damptek