Brug for hjælp til markedsføring?
Kontakt Thorsen Marketing i dag

Fotografering  


Udover de rent marketingmæssige opgaver er jeg også en amatørfotograf, der bare er vild med at tage billeder, og jeg lærer hele tiden nyt og udfordrer mig selv. Jeg er i mit es, når jeg får lov at gå rundt i mine egne tanker med mit kamera i hånden og prøver at indfange øjeblikke af verdenen omkring mig. Eller når jeg viser et godt portrætfoto af én, som har den overbevisning, at han/hun bare aldrig ligner sig selv på billeder. Da jeg har udstyr til at tage billeder både ude og inde, kan I få løst jeres fotoopgaver, hvad enten det er af virksomheden, portrætter og produktfotografering. 

Jeg løser gerne fotoopgaverne selv, men samarbejder med fotograf Kaj Lergaard omkring løsning af større fotoopgaver samt f.eks. professionelle virksomhedspræsentationer på film. Kaj Lergaard er utrolig dygtig, og jeg har arbejdet sammen med ham i mange år og drager stor fordel af hans gode råd og tips. 

Pga. de mange fotoopgaver, som er kommet ind det sidste halve års tid, har jeg lavet en hjemmeside, som kun omhandler fotografering. Se mere på:

 

www.thorsen-fotografi.dk