Brug for hjælp til markedsføring?
Kontakt Thorsen Marketing i dag

Hvad kan jeg?  

Jeg kan hjælpe jer indenfor ovenstående, som I kan klikke på for nærmere information. Hvad får I så ud af at have mig som jeres freelance marketingmedarbejder?

 • Få tid til det vigtige
  Marketingopgaverne løftes fra jeres egne skuldre, så I kan få tid til det, som er vigtigt for jer i virksomheden.
 • Friske øjne
  Det er altid sundt at få set på tingene med nye og friske øjne - også på sin egen virksomhed og den måde, man markedsfører sig på. Se det som et frisk pust udefra. 
   
 • Langsigtet samarbejde
  Jo længere tid, vi kender hinanden, jo bedre mulighed har jeg for at sætte mig hurtigt ind i nye opgaver. Gennem tillid, god kemi og naturligvis et godt resultat kan vi få et langsigtet samarbejde bl.a. med den fordel, at man ikke skal starte forfra hver gang, der bliver stillet en ny opgave. 
   
 • Vær altid up-to-date
  Ansvaret for at være up-to-date på f.eks. hjemmesiden skubber I videre til mig, og I behøver derfor ikke længere at have dårlig samvittighed over, at hjemmesiden ikke er opdateret med seneste nyt. Men det gælder også helt generelt om at være up-to-date med, hvad der rører sig inden for marketing - det klarer jeg!
   
 • Alt samlet hos én person
  Jeg spiller på mange strenge rent opgavemæssigt, og jeg følger opgaven fra ideudvikling til endelig levering af produkt. I har kun èn at forholde jer til, og ét sted at betale - resten ordner jeg.